Fun Company ApS - Connoisseur,qserie,q-series,q-serie,smoothers

Connoisseur 825

Denne model hed tidligere Q-series og Smoother. Alt er det samme,  men under et nyt navn, Connoisseur.

 
 

Blendtec fremstiller de mest avancerede blendere på marked til fremstilling af alle slags drinks som smoothies, milk shake, kaffe drinks, frugt pure, suppe, juice, dip, sauce, salat dressing og meget andet.

Blendtec laver 2 forskellige kande størrelser.


Connoisseur 825 leveres med to polycarbonat kander på 1,9 liter. Ekstra kander på 2,9 liter kan tilkøbes.

Modsat andre blender brands, er denne styret med en indbygget microprocessor hvor hastighed og blande tid kan varieres i en uendelighed. Maskinen leveres med 30 forprogrammerede blande programmer, men kan ved hjælp af en PC programmeres til andre ønskede blande sekvenser. Er med 9 forskellige hastigheder.

Et typisk normalt blandeprogram vil starte med langsom knivhastighed i nogle sekunder, herefter øges hastigheden et kort øjeblik for igen at løbe langsomt for at undgå at kniven laver luft under blandingen. Efter flere forskellige variationer i hastighed og tid, afsluttes med en hurtig blanding. Leveres med dansk blandeprogram.

Andre blendere kan normalt kun arbejde med en eller to forskellige hastigheder, stopper ikke selv automatisk og kan ikke variere blandehastigheden under drift. I sammenligning med andre amerikanske blendere har det vist sig, at Connoisseur blenderen var den eneste der overlegent kunne arbejde med helt ned til 0,3 liter frossen frugt på en effektiv måde. Connoisseur leveres med støjdæmpende letoplukkelig kappe og en kraftig 3,8 HK, 1800 watt motor.

Det er muligt selv at programmere blenderen ud fra 30 forudindstilede blande programmer, således at hver af de 5 knapper direkte kan programeres til netop den løsning som bruges i det daglige.

Simpel betjening: Kom alle ingredienser som frossen frugt, hård is, juice, mælk og andet i beholderen. Sæt beholderen i maskinen, luk låget og tryk en gang og i løbet af få sekunder er din drink færdig. LED display viser programtype, sekunder der er tilbage og totalt antal blandinger udført. 5 touch-pad knapper for 3 x 5 forskellige programmer og en puls knap for kort hurtig blanding. Ialt 30 forprogrammerede blande cyklus.

HUSK: at indstille dit program på blenderen: Multi, Smooties, Coffé eller indstil den selv til en af de fastlagte 30 forskellige blenderprogrammer. Der kan altid programmeres 5 forskellige programmer til de 5 knapper på displayet. For nærmere instruktion gå til manualen.

Blender program skema:
/gfx/content_images/blender%20profil.jpg                                /gfx/content_images/blender%20profil%202.jpg

 


 

Download manual: http://www.blendtec.com/Commercial/Resources/SMOOTHER/Smoother_manual.pdf
Download manual på dansk: ../../gfx/content_images/own-cda-010 manual, smoother-spacesaver, danish rev 01 (screen).pdf
(Denne manual er en oversættelse fra den Amerikanske og ikke alle modeller fås til 240 volt, manualen er vejledende).

Connoisseur 825 tekniske data:


Bredde: 229 mm
Dybde: 229 mm (Med støjkappen åben 237 mm)
Højde: 475 mm (Med støjkappen åben 572 mm)
Vægt: 7,6 kg netto
Motor: Direct drive 1800 Watt (3,8 HK) ved 7,5 Ampere/240 volt.
Kapacitet: Anbefalet antal daglig blend: 150+
Se priser og lav en bestilling i vores online butik:
Se priser og lav en bestilling i vores online butik:
http://funcompanyshop.dk/blendtec-blendere-29/blendtec-connissiur-825-p111