Fun Company ApS - home

Blendtec Home

Den ultimative blender til private
Den nye blender henvender sig især til de forbrugere som ønsker en semi-proffessionel blender med samme features som de store modeller som Stealth, X-press eller Q-Serie.

Takket være den kraftige motor på 1500 Watt og den firkantede polycarbonat beholder med special rustfri kniv, er det muligt at blende selv de sværeste opgaver. Med erfaring fra professionelle maskiner har Blendtec udviklet denne blender så den opfylder den krævende forbrugers behov for  at kunne løse alle blande opgaver såsom hård is, frossen frugt, degæltning, budding eller de blideste supper. Den ideelle maskine til et gourmet køkken. Ialt 30 forprogrammerede blande sekvenser hvor blandetid og hastighed varieres for at opnå det perfekte resultat.

Sammen med blenderen levers en stor Amerikansk kogebog med et væld af opskrifter og information  (bogen er på engelsk). For hver opskrift er angivet udførlig ernærings deklaration.
Der er 3 forskellige modeller til salg direkte fra vores lager af HOME BLENDEREN: med standard beholder, med den nye store 5-sidet patenterede kande med 4" kniv, med standard kande og den store kande.

Der er netop kommet en ny model af Home blenderen: Classic, som dog har anden programmering med færre programmer men med samme motor og beholder. HP3A som vi leverer fra lager er den blender med flest funktioner af alle modeller til privat brug. Det er den samme motor i alle blenderne til private: 1500 Watt, 3hp, de samme beholdere, men med forskellig programmering.
PRIS kr. 4.200,- inkl. moms og levering for Home modellen med standard beholder
 
PRIS kr. 4.500,- inkl. moms og levering for Home modellen med den store kande "Wild Side"
 
PRIS kr. 5.175,- inkl. moms og levering for Home modellen med en standard og en stor kande
 
Pris for Twister-Jar er kr. 1.450,- inklusiv moms og levering.
Bestilling.
 
 
Der er to måder at bestille din nye blender på:
Gå til vores webshop: www.funcompanyshop.dk hvor du kan bestille den.
Eller beløbet for den ønskede blender kan indbetales på konto 3409- 0011161049 Danske Bank med angivelse af leveringsaddresse. Så snart betaling er modtaget sendes blenderen med posten. For en sikkerheds skyld anbefales det at sende en mail med information om leveringsadresse. Ring evt. på telefon 20 48 24 68 hvis der er spørgsmål.
På alle Home modellerne ydes der 24 måneders garanti på reservedele og arbejdsløn, samt 3 års garanti på reservedele.
Lagerføres i sort eller hvid.

Blendtec fremstiller forskellige modeller som alle er baseret på styring fra en microprosessor. Alle har variabel hastighed / tid og en-knaps betjening. Dette er modellen som demonstreres i  www.willitblend.com
Her er  link til indtroduktion af Home model  http://www.blendtec.com/videoplayer.aspx?sku=TB-621-20&video=01.+Total+Blender+Introduction.flv . På denne side er der også forskellige videoer med forskellige opskrifter.
Download manual: ../../gfx/content_images/own-rn-023 manual hp3a intl v4 (print).pdf
pdf
Det er muligt at bestille de andre modeller til levering.