Nyheder

Blendtec Connoisseur 825 Spacesaver

Den gamle og nu udgået Blendtec blender "Q-series" kunne fås som Spacesaver til nedbygning i en bordplade. Nu har Blendtec så videreudviklet den nye Connoisseur 825 til også, at kunne nedbygges i en bordplade.
Gå til nyheden Blender til indbygning - Spacesaver på denne hjemmeside.

Frothing kande

Kanden er ideal til at lave silkeblødt tykt kold skum, som hældes over ice coffee, ice tea eller anden kold drink hvor man ønsker, at afrunde serveringen med skum på toppen uden, at det behøver at være fløde.
Hæld 150 ml. skummetmælk i kanden og blend 18 sekunder på "Multipurpose profil" ved lav hastighed "2".
Herefter har du en kande med kold skum, nok til adskillige serveringer.
Gå til nyheden Frothing kande på denne hjemmeside.

Blendtec Stealth 895 NBS

Ved årsskiftet 2018 kom Blendtec på opfordring fra større kæder, med en helt ny teknik til smoothies. I stedet for at blende i en kande, kan det nu lade sig gøre at blende direkte i det bæger du udleverer til kunden. Der skal ikke længere bruges tid på at hælde indholdet fra kanden over i et bæger, og bagefter rengøre kanden. 
Blendtec kalder det Nitro Blending System (NBS) Micronizing system.
Gå til nyheden Stealth 895 NBS på denne hjemmeside.

 

Blender kande "TWISTER JAR"

Blendtec har udviklet en mindre kande med indbygget skraber som især er til fremstilling af tykke pastaer som hvidløgssmør, hummus, babymos og lignende. Vi har den på lager til omgående levering enten sammen med en ny blender eller til levering til eksisterende kunder.
Gå til nyheden Twister på denne hjemmeside.


Hvis du har spørgsmål dels til maskinerne, dels til opskrifter eller anvendelsen skal du blot sende en mail til info@blendtecerhverv.dk