Fun Company ApS - Velkommen

Profil

Fun Company er et special firma som indretter iscafér, is butikker, juice forretninger, juice barer, sandwich barer og leverer alt udstyr til fremstilling af hjemmelavet Italiensk is. Vi repræsenterer førende Italienske producenter af maskiner, udstyr og råmaterialer.

Fun Company er eksperter i alt udstyr til is hvoraf smoothies er er del af salgsprogrammet.

Klik her hvis du vil vide mere om is.


Lidt om Blendtec

Blendtec fabrikken ligger udenfor Salt Lake City i staten Utah, ved foden af Rockey Mountains. Her produceres alle blenderne med dele udelukkende fra forskellige underleverandører i USA. Historien om blenderen er simpelthen at firmaets grundlægger, Tom Dickson derhjemme havde en blender som ikke virkede, så han fandt på at kombinere en blender med en microprocesor til styring af motoren. Denne udvikling resulterede i verdens første blender med elektronisk styring som siden hen har gået sin sejersgang over hele verden.

I dag fremstiller Blendtec forskellige modeller lige fra de store Stealth og Connoisseur til EZ og Chef modellerne. Denne banebrydende udvikling har medført at andre har prøvet at kopiere Blendtec's teknologi, men Blendtec er stadig førende for fremstilling af vel nok verdens bedste blender.

Blendtec har formået at vidreudvikle blenderne til stadighed baseret på forskning og et tæt samarbejde med mange professionelle brugere således at de i dag er markedsledende for avancerede proffesionelle blendere.